Qui Sòc

meitat

Estudió imagen y sonido en EMAV, Barcelona. Colaborador en Canon y Ono España. Premiado en varios concursos de fotografia, ha realizado reportajes fotográficos para Bingo Don Pelayo, Yves Rocher o Body Painting de Cazcarra Image Group, entre otros. Imparte cursos de fotografia, de retoque fotográfico y tratamiento de la imagen. Combina su oficio de fotógrafo con el de buzo profesional, en la especialidad de técnico en instalaciones y sistemas de buceo. Sus otras pasiones: el submarinismo, la música y la naturaleza. Fotografo colaborador de SAFARANTUMA viatges i aventures/travels & adventures.

1992 Exposició a Foto Crack (Barcelona).Exposició al Jardineto (Sant Cugat del Vallès).

1993 2n Premi en el XXI Cs. Nal. Diapositives Color Trofeu La Caixa.

1994 2n accesit en Fotografia en Color de Torre Llobeta (Barcelona).

1995 Exposició a l’Ateneu Popular La flor de Maig (Poblenou-Barcelona).

1996 Exposició al Jardineto (Sant Cugat del Vallès).

2010 Exposició al Centre Cívic Sant Martí de provençals (Barcelona). – Exposició Blanc i Negre al Centre Civic del Besòs (Barcelona).

2011 Reportatge per al Bingo Don Pelayo (Barcelona), i Bingo Sala Cuitat de Girona (Girona). – Diversos treballs per Yves Rocher (Barcelona). – Imparteix cursos de fotografia a la Fundació Marianao (Sant Boi) i a Can Massallera (Sant Boi). – Componentde l’equip a càrec del fotograf moda JuanmaMerch encarregat del reportatge de la gala Body Painting que Cazcarra Image Group va realizar a la sala Up & Down a Barcelona. – Primera Mostra D’Art d’Ullà (Fira de la Poma).- Ha contribuït com a fotògraf al projecte “Yo seré tus ojos” concebut per la Jana Leo de la Fundación Mosis. – Exposició Col·lectiva a la 1a Mostra d’Art d’Ullà (Fira de La Poma).

2012 Exposició col·lectiva “Espai Contingut” com component del grup d’artistes de Bric Art Project, realitzada a la Nau Ivanow a Barcelona. Fotògraf col·laborador de la agència Safarantuma (viatges d’aventura).

2013 Exposició a l’Arteca – Biblioteca de Palafrugell- (Palafrugell).

2015 Foto Fixe al curtmetratge Memento Mori, dirigit per l’Iván Mourín i protagonitzat per el Carlos Lasarte.-Exposició col·lectiva al restaurant Cal Canalla a Rubí.

2016 Exposició col·lectiva a la galeria Zero de Barcelona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s